Wobbel Balance Board! Een must voor elke peuter

Op zoek naar een Wobbel Balance board of wil je er meer over te weten komen? De Wobbel Balance board is een aanrader voor zowel jong als oud. Wij vinden het alvast een aanrader voor onze kids.

Wat is een Wobbel balance board?

Een Wobbel Balance board is een gebogen houten plank waar kinderen (& volwassen) verschillende zaken mee kunnen doen.

De Wobbel is bedoeld voor kinderen (vanaf 0 jaar). Er zijn verschillende type Wobbels beschikbaar. De ene is vanaf 0 jaar, de andere is vanaf 3 jaar.

Hoe gebruik je een Wobbel

De Wobbel Balanceboard kan je op verschillende manieren gebruiken. Hieronder kan je een filmpje terugvinden met enkele voorbeelden voor het gebruik van de Wobbel

Waar wobbel kopen?

De Wobbel kan je bij verschillende speelgoedwinkels kopen.

Waarom is een Wobbel zo interessant?

De Wobbel is houten speelgoed waar een kind heel veel plezier aan kan beleven. Dankzij de veelzijdigheid van het speelgoed kunnen kinderen er veel mee doen:

Dankzij de fantasie van je kleine spruit is de Wobbel altijd interessant om op te klimmen, op te zitten of op te liggen. Je kan het zo gek niet bedenken of de kids gebruiken er de Wobbel voor.

Veelgestelde vragen over de Wobbel

Er zijn enkele vragen die vaak terugkomen als het over de Wobbel gaat. Hieronder kan je het antwoord daarop terugvinden.

De Wobbel, vanaf welke leeftijd?

De Wobbel is een ideaal houten speelgoed vanaf de leeftijd van 0 jaar. Er zijn verschillende uitvoeringen (voornamelijk gebaseerd op gewicht & op de aanwezigheid van vilt). Let dus goed op bij de aankoop van je Wobbel.

De Wobbel, tot welke leeftijd?

De Wobbel is ideaal voor elke leeftijd. Terwijl de allerkleinsten de Wobbel gebruiken om te spelen en om hun evenwicht te leren kennen, gebruiken tieners en volwassen hem eerder om te revalideren of ook beter hun evenwicht te houden.

Wobbel Ja of Nee?

Het antwoord is volmondig JA! Elke kind zou een Wobbel Balance board moeten hebben om mee te spelen en om zijn/haar evenwicht sneller te leren kennen.

Ook interessant...

Lego met afstandsbediening

Ben je op zoek naar de leukste Lego sets met afstandsbediening? Zoek niet verder. We hebben de leukste Lego sets voor je opgezocht en hieronder