Lego Technic bestuurbare auto’s overzicht

Ben je op zoek naar een bestuurbare auto van Lego Technic? We hebben de verschillende mogelijke auto’s van Lego Technics voor je verzameld.

Bestuurbare auto’s van Lego Technic

Lego is leuk speelgoed om zelf dingen mee te maken. Maar dankzij Lego Technics en een afstandsbediening komt Lego echt tot leven. Bestuur je eigen creaties en ga op avontuur uit.

Stunt Racer

X-treme Off-roader

Andere bestuurbare Lego sets

Ook in de andere sets van Lego kan je bestuurbare auto’s of voertuigen terugvinden. Hieronder enkele andere interessante alternatieven voor Lego Technics die toch bestuurbaar zijn.

Passagierstrein van Lego city (60197)

https://www.lego.com/nl-be/product/passenger-train-60197

Next level: Lego Mindstorms EV3

https://www.lego.com/nl-be/product/lego-mindstorms-ev3-31313

Waarom Lego Technic?

Met Lego Technic kan je de meest indrukwekkende constructies laten bewegen. Enerzijds door zelf een duw te geven aan je bouwwerk bvb auto, helikopter, kraan, … Of anderzijds via de Lego afstandsbediening.

Dankzij Lego krijgen kinderen maar ook volwassen duidelijk inzicht om dingen te bouwen. Daarnaast kunnen ze hun creativiteit gebruiken om unieke en spectaculaire bouwwerken te maken.

Ook volwassen spelen nog met Lego. Check Lego Masters (ons favoriet programma)

Tip: Grote Lego sets voor uren speelplezier

Ook interessant...

Lego met afstandsbediening

Ben je op zoek naar de leukste Lego sets met afstandsbediening? Zoek niet verder. We hebben de leukste Lego sets voor je opgezocht en hieronder