Goedkoop zwembad kopen | Intex, Bestway of Interline?

Ben je op zoek naar een goedkoop zwembad voor in de tuin? Weet je niet welk merk je moet kopen (Intex, Bestway of Interline)? Kies je een zwembad met of zonder pomp? En hoe groot moet het zwembad zijn?

Goedkoop zwembad kopen

Zwembaden zijn er in verschillende maten, groottes, vormen en merken. Maar welk zwembad moet jij nu kopen? Hieronder geven we je de nodige uitleg & tips.

Onze favoriet: Intex zwembaden

Wil je een degelijk zwembad aankopen tegen een niet al te hoge prijs? Kies dan voor Intex. Al meer dan 20 jaar maakt Intex degelijke en betaalbare opbouw zwembaden.

Zwembad voor groot & klein

Heb je nog kleine kindjes of kleinkinderen en ben je op zoek naar een plonsbadje? Of ga je liever voor een groot formaat waarin ook heel wat speelgoed / luchtkussen / … passen?

  • Intex Plonsbadjes voor babies & peuters
  • Intex familiezwembaden
  • Intex Groot zwembaden

Zwembad met of zonder filter?

Als je een zwembad koopt moet je dan steeds een filter voorzien of niet?

Ga je voor een klein plonsbadje waarin niet veel water kan? Dan is het gebruik van een filter niet nodig. Je kan eenvoudig & zonder grote kost het water verversen.

Kies je een groter familiezwembad? Dan wordt een filter wel aangeraden! De filter zorgt ervoor dat je zwembadwater schoon blijft. Het verwijdert vuil, insecten uit het zwembad & zorgt voor een betere verspreiding van o.a. chloor ter bestrijding van de bacteriën.

Er zijn verschillende filters op de markt om je zwembad schoon te houden. De meest gebruikte zijn zandfilters & patroonfilters.

Leestip: Het leukste speelgoed voor kinderen

Ook interessant...

Lego met afstandsbediening

Ben je op zoek naar de leukste Lego sets met afstandsbediening? Zoek niet verder. We hebben de leukste Lego sets voor je opgezocht en hieronder