Pretparken voor peuters

Op zoek naar de leukste pretparken voor peuters en/of kleuters? In Nederland zijn er heel wat pretparken, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor de allerkleinsten. Ontdek hieronder de leukste pretparken van Nederland voor peuters

Pretparken voor peuters

De Efteling in Kaatsheuvel

Het bekendste attractiepark van Nederland bevindt zich in Kaatsheuvel. De Efteling heeft met het sprookjesbos

Geschikt vanaf 2 jaar

https://www.efteling.com/nl

Tip: Overnachten in de Efteling

Tivoli in Gelderland

Het attractiepark Tivoli in Gelderland is niet zo groot maar wel uitermate geschikt voor peuters en kleuters. Met meer dan 30 binnen- en buitenattracties kunnen de jongste kinderen zich uitermate uitleven.

Vanaf 2 jaar

https://www.parktivoli.nl/

Sanjes Safari Park in Friesland

In Sanjes Safaripark kunnen kinderen ook een hele leuke tijd beleven. Het pretpark beschikt over een leuke speeltuin, dierenpark en een verkeerspark.

Ideaal om de kleintjes een heerlijke dag te bezorgen.

https://sanjessafari.nl/

Waarom pretparken voor kleuters en peuters?

De meeste pretparken zijn gericht op oudere kinderen / tieners met hoge en snelle attracties. Maar ook voor de allerkleinsten zijn er gelukkig enkele leuke pretparken te vinden.

Zo kan je tijdens de vakanties, weekenden of feestdagen een leuke daguitstap maken naar een pretpark voor jonge kinderen.

Ook interessant...

Lego met afstandsbediening

Ben je op zoek naar de leukste Lego sets met afstandsbediening? Zoek niet verder. We hebben de leukste Lego sets voor je opgezocht en hieronder